#1 2008-05-28 16:52:44

Dowcipy o wariatach

W tym temacie opowiem wam kilka dowcipów o wariatach:

Dwóch wariatów chciało uciec z szpitala psychiatrycznego przez 10 murów. Gdy przeszli przez 3 - chyba nie dam rady - mówi pierwszy
- oj dasz dasz - odpowiada drugi. Po przej¶ciu 6 murów
- nie dam rady - informuje pierwszy - oj dasz dasz - odpowiada drugi.
W końcu gdy przeszli przez 9 murów - słuchaj ja już naprawde nie dam rady - mówi pierwszy - dobra wracamy - odpowiada drugi

Dwóch wariatów idzie przez pustynie - masz co¶ do picia? - pyta pierwszy - tak, oręzade w proszku - mówi drugi

Dwóch wariatów idzie przez pustynie - ale w zimie tu musiało być zimno - mówi pierwszy - dla czego? - pyta drugi - patrz ile piachu wysypali - odpowiada pierwszy

Dwóch wariatów idzie przez pustynie jeden niesie budkę telefoniczn± a drugi szynę kolejow± spotykaj± araba pyta - po co Ci ta budka telefoniczna? - - jak będzie deszcz to wejdę do ¶rodka i nie zmoknę - odpowiada pierwszy - a ty po co Ci ta szyna? - znów pyta - jak będzie mnie gonił lew to rzucę szynę i będzie mi lżej uciekać - odpowiada drugi.

W domu dla psychicznie chorych jeden wariat idzie i ci±gnie za sob± cegłe - co tam masz - pyta lekarz - psa - odpowiada wariat.Po roku
- co to jest? - lekarz pyta - to? to jest cegła - odpowiada wariat
- a może to pies - pyta lekarz - nie to cegła - informuje wariat
- jest pan już całkowicie zdrowy - odpowiada lekarz. Po jakim¶ czasie wariat - przepraszam azorku musiałem skłamać żeby Ciebie wypu¶cili.

Z szpitala dla psychicznie i nerwowo chorych dwóch wariatów chciało uciec przez dziurkę od klucza - no dalej na pewno Ci się uda - mówi pierwszy. Drugi wariat skoczył ale nie udało mu się przecisn±ć - ale pech nie udało Ci się przecisn±ć no bo jaki¶ debil zostawił klucz w drzwiach.

W szpitalu psychiatrycznym po pięciu latach wybito z jednemu z wariatów to że jest ziarnkiem pszenicy. Wyszedł ze szpitala ale za pare minut wraca się - ratunku tu jest kura! - mówi przerażony - przecież pan już wie że nie jest ziarnkiem pszenicy - ja tak ale kura nie! - odpowiada wariat.

Mam nadzieję że żarty się podobały je¶li znacie jakie¶ dowcipy o wariatach to napiszcie je niżej a te żarty to tylko najlepsze wybrane przeze mnie

#2 2008-05-28 17:40:22

kat656

Re: Dowcipy o wariatach

hahahhaha fajne

Stopka forum

RSS